Floor Bruggeman

AFGESTUDEERDE STUDENT ZOEKT EEN UITDAGENDE BAAN!

BEKIJK MIJN VIDEO DOWNLOAD MIJN CV

Bent u op zoek naar een gezellige, hardwerkende meid? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Ik ben een 'bezige bij' die het leuk vind om binnen een informele sfeer te werken.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn met muziek en ben ik vrijwilliger. Neem gerust een kijkje op mijn profiel om meer over mij te weten te komen!

@
Werkzoekende
Opleiding Leisure and Hospitality

Werkervaring & Stage

 • Pedagogisch medewerker (BSO)Apr 2022 - Heden

  Kinderopvang 't Schoapie

  Onverwachts kwam er een nieuwe vacature op mijn pad. Via socialmedia kwam ik terecht bij Kinderopvang 't Schoapie. Natuurlijk kende ik het bedrijf alwel, omdat we elkaar tegen kwamen bij dezelfde scholen, maar nooit over nagedacht om daar een baan te vinden. 
  Deze kinderopvang richt zich op het buitenleven, bevind zich op een unieke locatie; op de boerderij. 
  Elke dag verzorgen we de dieren, gaan we de moestuin in, spelen we vrij buiten en helpen we de boer waar nodig. Natuurlijk hoort het knutselen, lekker spelletjes spelen en de 'normale' bso activiteiten hier ook bij. Wel hebben ze een 'geen schermen beleid', dus hier kom je geen playstation of laptop tegen om mee te spelen. 

 • Pedagogisch medewerker (BSO)Nov 2020 - Apr 2022

  Kinderopvang KOOS

  Hier ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang in Raalte.
  De locatie waar ik zit heeft een theaterbso, in samenwerking met een andere kinderopvang organisatie 'De Rode Bank'.
  Naast een regulier aanbod bieden wij ook theateractiviteiten zodat de kinderen ook echt iets leren en ergens mee bezig kunnen.

 • Parttime/Allroundmedewerker Oct 2017 - Sep 2018

  ROJO Events

  Naast het administratieve werk achter de computer (website, facebook, facturen, mailcontact etc.) tot ballon artiest, clown, schminkster en overig verhuur. Bij ROJO Events ben ik van alle markten thuis

 • Leidinggevende (stage)Nov 2016 - Sep 2017

  Vakantiepark het Lierderholt, te Beekbergen

  Mijn 4e jaars stage, kom maar op! Mijn zoektocht naar een stageplek was gelukkig niet lang, ik mocht namelijk terugkomen bij het park waar ik net enkele maanden weg was. Enkele dagen in de week liep ik stage bij mijn leidinggevende van de animatie. Het was erg tof om een kijkje te nemen achter de schermen van het park. Wat moet er allemaal gebeuren voordat het seizoen begint? Regel je de activiteiten al zo lang van tevoren? Wanneer word er gesolliciteerd? Allemaal vragen kwamen er in mij op, en die heb ik gelukkig allemaal beantwoord gekregen. De scholen en beurzen die we bezocht hebben om onze camping aan te prijzen was toch wel een van de leukste dingen om te mogen doen! Ook mocht ik bij de sollicitatie gesprekken zijn en meedenken over mijn toekomstige collega's met wie ik die zomer zou werken. In de zomer zat ik weer in het animatieteam van het park en dat was weer een groot feest! Het familiegevoel was wel aanwezig en het terugzien van de vele bekende gezichten van de zomer daarvoor gaven mij wel een enthousiaste kick! Dit was weer een super stage!

 • Recreatiemedewerker (stage)Apr 2016 - Sep 2016

  Vakantiepark Het Lierderholt, te Beekbergen

  Tijdens mijn 3e stage liep ik mee in het animatieteam van de camping. Al meteen werd ik omgetoverd als één van de typetjes op de camping. Super spannend, maar achteraf heel leuk natuurlijk! De collega's, leidinggevende, bazen en zelfs de campinggasten waren allemaal altijd in een gezellige bui. Ze maakte een praatje met je, toonde interesse en waren ook kritisch op de momenten dat het moest. Naast de standaard activiteiten hadden we ook familie en tiener activiteiten op het programma staan. Ik had nog niet vaak meegemaakt hoe gezellig een bingo kan zijn, met grapjes en dansende mensen op tafel. Of hoe eng een spooktocht kan zijn in een donker bos. Fanatieke families die al jaren op de camping staan, gaan elke jaar weer de strijd tegen elkaar aan. Ik kan het maar in 1 zin omschrijven ; 'Wat heb ik genoten!'

 • Receptionist (stage)Apr 2015 - Sep 2015

  Bungalowpark Hoge Hexel, te Hoge Hexel

  De receptiestage leek mij een lastige stage, omdat ik niet zo zeker was van mijn receptievaardigheden. Gelukkig werd die angst al snel afgenomen, toen ik door mijn collega's soms voor de leeuwen gegooid werd. Samen met een 4e jaars stagiaire (die ook nog eens mij bij op school zat) en mijn stagebegeleider heb ik een super leuke, leerzame tijd gehad! Ook al was het park niet mijn eerste keuze om zelf heen te gaan op vakantie, sprak deze formele sfeer mij ook wel weer aan. Netjes gekleed, in een blouse met een zwarte rok en dichte schoenen. 
  Buiten de receptie heb ik ook nog enkele keren mee mogen draaien in de horeca, schoonmaak en bij de recreatie. Zo kon ik een duidelijk beeld krijgen hoe het park in elkaar zat. 

 • Recreatiemedewerker (stage)Apr 2014 - Apr 2014

  Familie vakantiepark Krieghuusbelten, te Raalte

  In het jaar dat ik stage liep op de camping, was ik werkzaam met het animatieteam van 'De Animatie Compagnie'. 
  Het leuke aan deze stage was dat ik de hele zomer op dezelfde plek bleef, en mijn collegas om de zoveel weken wisselde.
  Het was erg leerzaam om zo elke keer te moeten schakelen, omdat je natuurlijk nooit wist wat voor soort collega's je die week weer naast je had staan. Buiten de standaard knutsel, sport-spel en theater activiteiten, hadden we wekelijks een thema met daarin leuke Knallers van de week activiteiten! O.a. Bossabal, Spooktocht, Musical, Zeskamp en nog veel meer. 

 • Werknemer Informatiebalie en KassaJul 2013 - Apr 2014

  Gamma, te Raalte

  Een bouwmarkt is misschien niet de eerste plek waar ik zou gaan werken, omdat ik eigenlijk maar weinig van klussen af weet.Toch hing er een gezellige, informele sfeer die mij erg aansprak. Na mijn stage op school ben ik hier blijven hangen als werknemer. 
  Omdat ik tijdens mijn stage de hele winkel al vaker doorgelopen had, artikelen ingepakt heb en de winkel enkele keren verbouwd heb, wist ik sneller waar iets lag dan mijn andere collegas achter de kassa of informatiebalie. Dit gaf mij een zeker gevoel. 
  En mocht ik het niet weten, stonden gelukkig mijn collegas in de winkel om de klanten aan door te verwijzen. 

Opleidingen

 • Leisure and Hospitality Executive niv. 4Sep 2013 - Sep 2017

  Landstede MBO, te Zwolle

 • VMBO 3 Handel&Verkoop;Sep 2011 - Sep 2013

  Carmel College Salland, te Raalte

 • VMBO 4/3, TheaterstroomSep 2009 - Jul 2011

  Capellenborg, te Wijhe

Nevenactiviteiten

 • VrijwilligerSep 2013 - Heden

  Scouting Miguel Pro Raalte

  Leidinggevende binnen de scouting:
  - Scouts jongens/meiden 11-15 jaar oud, (2017-heden)
  - Welpen jongens/meiden 7-11 jaar oud, (2013-2017)

  Allround vrijwilliger (2011-heden)
  Verantwoordelijke Team PR (socialmedia/website)
  Verantwoordelijke Team Catering/Facilitair (tijdens acties/evenementen)

   

 • VrijwilligerSep 2012 - Heden

  verschillende evenementen/acties

  • Sallandse Wandel 4 Daagse (evenement) (vrijwilliger + organisatie KIDSroute)
  • Oliebollen verkoop (actie)
  • Sinterklaas Raalte (actie)
  • Ribs & Blues (festival)
  • Stöppelhaene (festival)
  • Pedro Pico Pop / Rock Tribute Festival (festival)

Computerkennis

 • Word - Powerpoint - Excel 
  Social Media beheer (Facebook pagina's + Blogs/Vlogs)

Hobby's

 • Scouting.
  Sinds jongs af aan ben ik te vinden bij de scouting. Hier ben ik, na vele jaren als lid, doorgestroomd tot leidinggevende. Naast dat het erg leuk is om te doen, leer ik om met kinderen om te gaan, verantwoordelijkheid te nemen, in contact te zijn met ouders, en het organiseren van opkomsten en kampen. 

  Zingen.
  Ik heb een tijdje zangles gehad, waar ik nu helaas mee gestopt ben. Maar toch vind ik het nog steeds heerlijk om te zingen! Onder de douche maar ook zeker daarbuiten ;) 

  Creatief bezig zijn.
  Ik vind het erg leuk om foto's te maken, te knutselen, mijn kamer 100x in te richten op verschillende manieren en schminken. 

Andere vaardigheden

 • Licenties en certificaten:
  - Rijbewijs B
  - VOG. Verklaring Omtrent Gedrag 
  - IVA. Instructie Verantwoord Alcoholschenken

  - VCA. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers 
  - Typdiploma

Talen

 • Nederlands moedertaal
  Engels goed
  Duits redelijk

Persoonlijke kwaliteiten

Behulpzaam
70%
creatief
80%
Plannen en organiseren
70%
Empathisch
80%

Mijn kernwaarden

Flexibel
50%
Zelfstandig
50%
Teamspeler
50%
Positief
50%
Spontaan
60%

Klant en marktgericht denken

Aandacht en begrip tonen
60%